top of page

Zomerbloemen voor een zomerkindje

Zomerbloemen voor een zomerkindje. Bloemen die groeiden toen zij groeide, en die nu voor haar ouders een tastbare herinnering zijn aan dat begin en aan die tijd waarin zij hun meisje kregen.


Dit geboortekaartje mocht ik maken voor kleine Jade. Ik maakte eerst een versie met de echte bloemen, met de hand gemaakt. Daarna digitaliseerde ik ze voor een versie die geprint kon worden, om te versturen. ✨


Ik vind het iedere keer weer zó bijzonder om te mogen werken aan zo’n eerbetoon aan een nieuw leven. Zo’n kaart en dat vertrouwen in mij verdient de tijd, vind ik, en voor ieder kaartje néém ik ook de tijd. Ik pluk, pers, kijk en puzzel net zo lang tot er iets moois ontstaat. Bloemen en haast gaan ook gewoon echt niet samen ☺️
0 opmerkingen
bottom of page