top of page
Samen plukken

De tuin van je ouderlijk huis waar jullie het altijd zo fijn hebben gehad. De omgeving van je favoriete vakantieplaats. Het stukje grond op de natuurbegraafplaats waar jouw liefde begraven ligt en waar ieder jaar van die mooie paarse bloemetjes bloeien. Sommige stukjes natuur zou je het liefst in je broekzak willen stoppen om te bewaren.

Foto's gemaakt door Fanny van Poppel 

bloemen knippen.jpg
Voorkant.png
bloemen 2.png
Tip: een pluksessie kan een heel bijzonder cadeau zijn om te geven aan iemand die een speciale connectie heeft met een bepaalde plek.
Als iemand gaat verhuizen bijvoorbeeld.

Bijzondere stukjes natuur

Sommige plekken zijn bijzonder voor je. Het voelt daar fijn, je hebt er mooie herinneringen aan of misschien vind je het wel een beetje moeilijk om die plaats los te laten. Hoewel je zo'n plek niet in z'n geheel mee kunt nemen, kun je er wel stukjes van opslaan, als een soort ode. 

Ik ga heel graag met je mee plukken op zo'n voor jou bijzondere plek. Ik kom naar je toe en samen kijken we naar er wat er allemaal groeit. Dat kan in een bepaald seizoen waarin jij de begroeiing het mooist vindt, maar eigenlijk heeft ieder seizoen zo zo'n mooie dingen. 

_

Een pluksessie en de wens erachter is iedere keer weer prachtig, maar ook iedere keer zo anders. Daarom heeft een pluksessie geen vaste prijs.Wil jij hier meer over weten? Stuur me dan gewoon een berichtje, dan leg ik je met heel veel liefde alles uit. 

Liefs Ammi.png
foto plukken bukken.jpg
bottom of page