top of page

Contactformulier

Door dit formulier in te vullen heb ik bij ons eerste contact al veel van de informatie die ik van je nodig heb. Aanvullingen, vragen of foto's van de bloemen mag je me ook altijd nog toesturen via annemarie@studioammi.nl

Ik neem je graag zo veel mogelijk uit handen. Tot 50 km afstand van Gemert kan ik de bloemen daarom bij je op komen halen. Woon je verder bij mij vandaan? Dan mag je de bloemen komen brengen. We kunnen ook kiezen voor een (spoed)koerier. Geef het hieronder aan als dit je voorkeur heeft, dan stuur ik je hier meer informatie over toe. 

Onthou hieronder bij het kiezen van een voorkeursdatum dat het belangrijk is dat de bloemen zo snel mogelijk bij mij terecht komen. Hoe verser de bloemen, hoe mooier ze bewaard kunnen blijven. Vul een of meerdere momenten in en dan laat ik je weten of dit in mijn planning past.

Dankjewel voor het invullen, ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Op dat moment hoor je of de aanvraag definitief bevestigd kan worden, wat de ophaal- of breng datum zal zijn en ontvang je een factuur om een aanbetaling te kunnen doen.Ik streef ernaar om binnen een werkdag te reageren.

 

Sterkte voor nu en veel liefs, Annemarie

bottom of page